Het basispakket: alles wat u nodig heeft in 1 pakket

Een inschrijving verplicht u tot niets en geldt niet als deelname-garantie. Na uw inschrijving ontvangt u een offerte waar u akkoord op geeft, pas daarna is uw inschrijving definitief. Uw organisatie wordt ingedeeld op basis van beschikbaarheid en thema.

Schrijf u in via het formulier

vrijdag 15 november 2019, Beatrixtheater Utrecht

Wanneer u kiest voor het basispakket ontvangt u 6 m2 vloeroppervlakte met een achterdoek en uw logo. Afhankelijk van uw voorkeur zijn ook 2 statafels (basispakket A) of 1 statafel met 2 krukken (basispakket B) bij uw pakket inbegrepen. Natuurlijk is er ook een elektra-aansluiting aanwezig in uw stand. En maakt u zich geen zorgen over de catering: tijdens de dag kunt u genieten van een lunch en heeft u onbeperkt beschikking over koffie/thee Om uw deelname compleet te maken zijn daarbij de volde zaken inbegrepen: gratis openbaar WiFi, 2 naambadges, toegang tot het congres (2 personen) en vermelding van uw deelname op de website.

Wat houdt dit pakket in?

+ 6 m2 vloeroppervlakte

+ 2 statafels (A) of 1 statafel met 2 krukken (B)

+ Achterdoek en logo

+ Elektra-aansluiting

+ Gratis openbaar WiFi

+ Naambadges (2 personen)

+ Toegang (2 personen)

+ Vermelding op website

+ Onbeperkt koffie & thee

+ Lunch

Op een rijtje...

Uiteraard is het ook mogelijk om naar wens extra standbenodigdheden te reserveren. Denk aan: extra elektra-aansluitingen, balies, tafels of catering. Hiervoor rekenen wij een meerprijs.

Kies voor nóg meer zichtbaarheid tijdens het NVA AutismeCongres. We bieden de mogelijkheid om te adverteren in het programmaboekje of uw materiaal te verspreiden in de goodiebags . Meer informatie vindt u door de knoppen te volgen. Keuze gemaakt? Geef dan direct uw keuze voor adverteren op.

Informatie over adverteren & goodiebags

Sla twee vliegen in één klap

Inschrijfformulier basispakket

beperkt plekken beschikbaar, reserveer snel uw plek!

*Lees hier de algemene voorwaarden. De inschrijvingsdeadline voor standruimte staat op 17 oktober 2019. Wanneer u na deze datum uw reservering verstuurt, rekenen we 25% toeslag op uw inschrijvingsprijs. We kunnen na deze datum niet meer garanderen dat u kunt deelnemen, omdat het grootste gedeelte van de beursvloer ter zijner tijd gevuld zal zijn.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Wilt u in contact met ons komen?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

info@bendewild.nl

0342 473251

Home
Adverteren
Standbenodigdheden huren

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Hebt u hier vragen over? Bel of mail ons via debovenstaande gegevens.