Zorg ervoor dat de bezoekers u nóg beter weten te vinden

Een advertentie in het programmaboekje of het verspreiden van uw folder/flyer/gadget in de beurstas zorgt voor meer zichtbaarheid van uw organisatie.

Maakt u al gebruik van deze kans?

Advertentie / sampling

Vrijdag 15 november 2019, Jaarbeurs Utrecht

Profiteren door te adverteren tijdens het NVA AutismeCongres 2019

Tijdens het NVA AutismeCongres ontvangt iedere bezoeker een beurstas én het essentiële programmaboekje. Hierin kunnen bezoekers alle informatie vinden die zij tijdens het congres nodig hebben. Denk aan het congresprogramma, subprogramma, exposantenoverzicht en achtergronden van de sprekers. Zo weet men precies wanneer hij of zij waar moet zijn tijdens het congres. Het programmaboekje wordt dan ook altijd zorgvuldig gelezen door de ongeveer 1000 bezoekers en dat levert een interesseante kans voor u op om in dit boekje te adverteren. Door deze extra zichtbaarheid weten bezoekers uw stand of workshop beter te vinden én kunt u de boodschap van uw organisatie onder hun aandacht brengen. Naast het adverteren in het programmaboekje is het uiteraard ook mogelijk om via sampling uw eigen magazine/folder/flyer of gadget te verspreiden in de beurstas.

Neem een kijkje in het programmaboekje van 2018

Nieuwsgierg naar een impressie

van het programmaboekje?

Adverteren tijdens het NVA AutismeCongres 2019?

LET OP: reserveer uw advertentie of sampling op tijd

en lever uiterlijk 17 oktober uw materialen aan en voor 1 oktober uw advertentie

Dit zijn uw mogelijkheden:

1/1 pagina advertentie

€ 150,-

Bestellen

1/2 pagina advertentie

€ 125,-

Bestellen

Sampling

Vanaf € 200,-

Bestellen

Inschrijfformulier adverteren

*Lees hier de algemene voorwaarden. Voor prominente plekken gelden toeslagen: Cover binnenzijde, achterkant binnenzijde en achterkant buitenzijde: op aanvraag. De aanleverdeadline staat op 1 oktober 2019. Na deze datum rekenen we 25% toeslag en kunnen we geen garantie geven dat uw advertentie geplaatst zal worden. Wanneer uw advertentie niet geplaatst kan worden, zal er uiteraard niets in rekening worden gebracht.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Wilt u in contact met ons komen?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

info@bendewild.nl

0342 473251

Home
Adverteren
Standbenodigdheden huren

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Hebt u hier vragen over? Bel of mail ons via debovenstaande gegevens.