Een vrije ruimte: de basis voor uw deelname is gelegd!

Een inschrijving verplicht u tot niets en geldt niet als deelname-garantie. Na uw inschrijving ontvangt u een offerte waar u akkoord op geeft, pas daarna is uw inschrijving definitief. Uw organisatie wordt ingedeeld op basis van beschikbaarheid en thema.

Schrijf u in via het formulier

vrijdag 15 november 2019, Beatrixtheater Utrecht

Met dit pakket kiest u voor een vrije ruimte van 6 m2 vloeroppervlakte op de beursvloer van het NVA AutismeCongres. De basis voor uw stand is daarmee letterlijk gelegd: het pakket bestaat uit een lege tapijtvloer van 3 meter breed bij 2 meter diep. Hierop kunt naar eigen inzicht uw stand verder inrichten en personaliseren. Tips, advies of inspiratie daarbij nodig? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag mee welke standinrichting er bij uw organisatie en wensen past. Bij dit deelnamepakket is ook één elektra-aansluiting inbegrepen. Om uw tijdens de dag te ontzorgen is ook het volgende inbegrepen: gratis openbaar WiFi, naambadges voor 2 personen, congrestoegang voor 2 personen, vermelding van deelname op de website, een lunch voor 2 personen en onbeperkt koffie & thee voor 2 personen.

Wat houdt het pakket 'vrije ruimte' in?

Uiteraard is het ook mogelijk om naar wens extra standbenodigdheden te reserveren. Denk aan: extra elektra-aansluitingen, balies, tafels of cateringopties. Hiervoor rekenen wij een meerprijs.

Op een rijtje...

+ 6 m2 lege vloeroppervlakte

+ Elektra-aansluiting

+ Gratis openbaar WiFi

+ Naambadges (2 p.)

+ Toegang (2 p.)

+ Vermelding op website

+ Onbeperkt koffie & thee (2 p.)

+ Lunch (2 p.)

Kies voor nóg meer zichtbaarheid tijdens het NVA AutismeCongres. We bieden de mogelijkheid om te adverteren in het programmaboekje of uw materiaal te verspreiden in de congrestassen. Meer informatie vindt u door de knoppen te volgen. Keuze gemaakt? Geef dan direct uw keuze voor adverteren op.

Informatie over adverteren & goodiebags

Sla twee vliegen in één klap

Inschrijfformulier vrije ruimte

beperkt plekken beschikbaar, reserveer snel uw plek!

*Lees hier de algemene voorwaarden. De inschrijvingsdeadline voor standruimte staat op 17 oktober 2019. Wanneer u na deze datum uw reservering verstuurt, rekenen we 25% toeslag op uw inschrijvingsprijs. We kunnen na deze datum niet meer garanderen dat u kunt deelnemen, omdat het grootste gedeelte van de beursvloer ter zijner tijd gevuld zal zijn.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Wilt u in contact met ons komen?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

info@bendewild.nl

0342 473251

Home
Adverteren
Standbenodigdheden huren

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Hebt u hier vragen over? Bel of mail ons via debovenstaande gegevens.