Het maatpakket: bouw uw plek volledig naar wens op

Een inschrijving verplicht u tot niets en geldt niet als deelname-garantie. Na uw inschrijving ontvangt u een offerte waar u akkoord op geeft, pas daarna is uw inschrijving definitief. Uw organisatie wordt ingedeeld op basis van beschikbaarheid en thema.

Schrijf u in via het formulier

vrijdag 15 november 2019, Beatrixtheater Utrecht

Met dit pakket kiest u voor vrijheid. We gaan samen om tafel om uw plannen en ideeën voor uw deelname werkelijkheid te laten worden. Vanuit onze ervaring denken we bijvoorbeeld graag met u mee over het ontwerp en de inrichting van uw stand. Omdat dit natuurlijk wat meer voeten in de aarde heeft dan de standaard stands, vragen we u om een tijdige reservering (lees: een aantal maanden van tevoren). Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar waar we een stand op maat kunnen aanbieden. De minimale afname is 9m2 vloeroppervlak.

Wat houdt het maatpakket in?

Uiteraard is het ook mogelijk om naar wens extra standbenodigdheden te reserveren. Denk aan: extra elektra-aansluitingen, balies, tafels of catering. Hiervoor rekenen wij een meerprijs.

Kies voor nóg meer zichtbaarheid tijdens het NVA AutismeCongres. We bieden de mogelijkheid om te adverteren in het programmaboekje of uw materiaal te verspreiden in de congrestassen. Meer informatie vindt u door de knoppen te volgen. Keuze gemaakt? Geef dan direct uw keuze voor adverteren op.

Informatie over adverteren

Sla twee vliegen in één klap

Inschrijfformulier maatpakket

beperkt plekken beschikbaar, reserveer snel uw plek!

*Lees hier de algemene voorwaarden. De inschrijvingsdeadline voor standruimte staat op 17 oktober 2019. Wanneer u na deze datum uw reservering verstuurt, rekenen we 25% toeslag op uw inschrijvingsprijs. We kunnen na deze datum niet meer garanderen dat u kunt deelnemen, omdat het grootste gedeelte van de beursvloer ter zijner tijd gevuld zal zijn.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Wilt u in contact met ons komen?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

info@bendewild.nl

0342 473251

Home
Adverteren
Standbenodigdheden huren

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Hebt u hier vragen over? Bel of mail ons via debovenstaande gegevens.